O nama

 

ProventPharma d.o.o. je hrvatska tvrtka za savjetovanje i usluge na području regulative lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike.

Naši zaposlenici su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u svim poslovima u vezi s regulativom i registracijom lijekova. Stoga razumijemo očekivanja regulatornih tijela i industrije u smislu kvalitete dokumentacije, odnosno očekivanih rokova za stavljanje lijeka na tržište.

 

ProventPharma je pouzdan partner u osmišljavanju regulatorne strategije, obavljanju regulatornih aktivnosti, zastupanju i stavljanju lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike na tržište.

ProventPharma redovito prati sve promjene na području zakonodavstva o lijekovima i pravovremeno izvješatava o mogućem utjecaju na Vaše poslovanje te prema potrebi izrađuje i prilagođava dokumentaciju za Vaš proizvod.

Naša savjetodavna rješenja uključuju i primjenu naše mreže stručnjaka s odgovarajućim znanjima, vještinama i iskustvom prema Vašim potrebama.

ProventPharma je tu za Vas u situacijama kada ne raspolažete odgovarajućim kapacitetima, kada su vaši stručnjaci preopterećeni ili jednostavno kada želite što učinkovitije koristiti Vaše resurse.

 

Osnovni podaci o tvrtki

Tvrtka

ProventPharma d.o.o. za savjetovanje i usluge

Skraćena tvrtka

ProventPharma d.o.o.

Sjedište

Zagreb, Aleja pomoraca 5

Pravni oblik

društvo s ograničenom odgovornošću

Registarski sud

Trgovački sud u Zagrebu;  MBS 080943468

OIB

41879753306

MB

4306325

Temeljni kapital

20.000,00 kuna (upl. u cijelosti)

Osnivači, članovi društva

Vlatka Kartelo, direktorica društva

Maja Barać, direktorica društva
(zastupaju društvo pojedinačno i samostalno)

Banka/Žiro račun

Zagrebačka banka

IBAN: HR9423600001102450529